Harmonie ’67 gaf in 2023 het startschot voor de campagne “Club van 67”. We streven ernaar om 67 mensen met ons te verbinden die 67 euro per jaar doneren aan Harmonie ‘67. De campagne is gestart omdat de ervaring leert dat het steeds moeilijker is voor muziekverenigingen – en dus ook voor ons – een gezonde financiële huishouding te realiseren.

Als u lid wordt van de Club van 67 doneert u jaarlijks 67 euro. U ontvangt hiervoor jaarlijks een factuur. U heeft de keuze om de donatie automatische te laten afschrijven of om de betaling zelf te verrichten.

Om u te bedanken voor uw lidmaatschap ontvangt u jaarlijks twee vrijkaarten voor het donateursconcert. Daarnaast krijgt u gratis een hapje en een drankje tijdens de pauze en zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en plannen van Harmonie ‘67.

Klik hier om u aan te melden voor de Club van ’67

Als u liever voor een lager jaarlijks bedrag wilt doneren, is dat natuurlijk mogelijk. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van onze activiteiten en ontvangt één vrijkaart voor het donateursconcert.

Mochten er vragen zijn, stuur dan gerust een mail naar info@harmonie67.nl.