We vinden niets zo leuk als een bijzonder project realiseren. Soms doen we dat alleen soms in samenwerking met een koor, solist of anders orkest. Een greep uit die projecten vind je op deze pagina. Via de linkjes kun je opnames en YouTube-filmpjes bekijken.

 

2023: Harmonie '67 i.s.m. de Omniband

In 2023 ging de show 'Hè, gezellig!' van de Omniband in premiere onder muzikale begeleiding van Harmonie '67

2018: Jubileumconcert in de Martiniplaza

In 2017 werden we 50. Dat vierden we groots, onder andere met een Jubileumconcert in de grote zaal van MartiniPlaza. We speelden onder andere "Symphonic Dances" uit de West Side Story.

2014: Compositieopdracht Jan Bosveld Pronkjewail 

Deze opdracht werd mogelijk gemaakt door een wedstrijd van Hooghoudt voor haar 125-jarig bestaan. We waren een van de winnaars met dank aan deze aanvraag. Hooghoudt maakte op haar beurt weer een heel mooi filmpje over onze wens. Een muziekstuk voor alle orkesten in Stad en Ommeland. Dit werd Pronkjewail, gecomponeerd door Jan Bosveld. Het is een stuk dat we nog steeds met veel plezier spelen.

Uiteindelijk kregen meer dan 50 orkesten in de provincie Groningen het muziekstuk Pronkjewail van Hooghoudt cadeau!

2015: The Armed Man

In samenwerking met een projectkoor en enkele solisten in de Nieuwe Kerk in Groningen voerden we dit indrukwekkende werk van Karl Jenkins uit.

2012: Rhapsody in Blue

Pianiste Elvire Boelee speelde de prachtige solo in Rhapsody in Blue van Gershwin.

2012: The Queen Symphony 

In samenwerking met gemengd koor de Woudklank in de Martinikerk in Groningen voerden we The Queen Symphony uit. Een symphonische bewerking van de nummers van Queen. Bekijk de registratie.