Een Onvergetelijke Avond vol Muziek-Theater en Speelsheid.

Samen met Harmonie’67 verzorgde de Omniband een nog nooit vertoonde voorstelling vol goede (en slechte) grappen, mooie muziek en muziek om bij te springen. Geïnspireerd door Mini & Maxi, The Ashton Brothers, Släpstick, Victor Borge en nog vele anderen bracht de Omniband samen met H’67 een onvergetelijke avond vol speelsheid en gezelligheid voor jong en oud.

Omniband

De Omniband is een driekoppig muziektheatercollectief bestaande uit Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta. De drie jongens hebben elkaar ontmoet in het Ricciotti Ensemble, een broedplaats voor muzikanten die alles nèt een beetje anders willen en vinden dat de wereld wel wat gezelliger mag.

Hè, gezellig!

De voorstelling ‘Hè, gezellig!’ was de naam van de muzikale voorstelling. En gezellig was het zeker. Zo speelde de Omniband achterstevoren fluit en lieten lucht stromen daar waar je het nou net niet verwacht op een concert.

Mooie reacties

Het was een prachtig geheel onder leiding van onze dirigent Jan Wijenberg. Het publiek heeft zich goed vermaakt en ging met een brede glimlach naar huis. Dit gold overigens ook voor het orkest 🙂

Ook eigen muziek

Naast de samenwerking met de Omniband speelden we ook een eigen repertoire, waaronder het dramatische Othello en het speelse Cartoon.

Sponsors

Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door:

Provincie Groningen

  Kunstraad Groningen