En toen was het zover! Na maanden van voorbereiden hadden we 5 november onze jubileumdag. ‘s Ochtends eerst gerepeteerd op het grote toneel, dat was al fantatisch om mee te maken. Daarna kwamen de reünisten en onder het genot van een lekkere lunch hebben leden en oud-leden gezellig bij kunnen kletsen en herinneringen op kunnen halen. Erg leuk om iedereen weer te zien!

Om 15 uur begon het concert. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel. We begonnen met Carmen. Na de prelude kwam onze soliste Marisca Mulder voor de Habenara. Prachtig! Na Carmen volgde een intermezzo met Marisca, onze andere solist Marwan Shamiyeh en onze trombonist Rob Klooster op de piano. Vervolgens hebben we de West Side Story uitgevoerd. Indrukwekkend om dat in zo’n prachtig theater uit te mogen voeren!

Na de pauze hebben we een muziekreis door de jaren heen gemaakt. We begonnen met de ‘Liverpool Sound Collection’ uit de jaren ’60. Vervolgens speelden we uit de jaren ’70 een medley van Deep Purple en ‘A Brand New Day’. Lekker swingen! Hierna was het tijd voor wat rustigere nummers. Uit de jaren ’80 speelden we ‘Nessun Dorma’, nogmaals met Marwan als solist en daarna speelden we uit de jaren ’90 ‘Mijn Leven is van mij’ uit de musical ‘Elisabeth’. Hierbij heeft Marisca wederom prachtig heeft gezongen! Hierna speelden we de ‘Nederpotpourri’, allemaal Nederlandse hit uit vooral de jaren ’00 en tot slot speelden we het in 2014 speciaal voor ons gecomponeerde ‘Pronkjewail’. Onze toegift was een bewerking van ‘We zullen doorgaan’ van Ramses Shaffy, speciaal voor ons gearrangeerd door Bert van Dijken. Tijdens de slotnoot van dit stuk werden we bedolven onder de confetti, erg feestelijk!

Na het concert hadden we nog een gezellige afterparty in de foyer met de band ‘Till Sunrise’. We hebben allemaal genoten van deze geweldige jubileumdag! Over 10 jaar weer!

Met dank aan Stefan Bosman voor de prachtige foto.

Een daarnaast heeft AE audio productions mooie opnames gemaakt!

Jubileumconcert Martiniplaza
Getagd op:                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *